További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek
Ezúton értesítjük, hogy a 2018. 05.27-én életbe lépő, Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) miatt cégünk is felülvizsgálta adatkezelési politikáját és az új szabályoknak megfelelően, frissítettük az adatkezelési szabályzatunkat és cookie kezelési eljárásunkat, melyeket a mellékelt PDF-ben talál: Adatkezelési tájékoztató.pdf

Alt Cash Kft. Közleménye
2014-02-08

Alt Cash Kft. Közleménye

 

Van értelme várni a pénztárgépekre!
Újra engedélyt kaphatnak a Sam4s kasszák

 

Kedves Ügyfelünk! 

 

Hétfőn újra beadjuk engedélyeztetésre az NR-300-as, 240-es és 440-es pénztárgépeinket. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy a készülékeink rövid időn belül engedélyt kapjanak, arra kérjük, hogy várjon a jogszabályokban megszabott utolsó időpontig, február 16-ig más pénztárgépek megrendelésével.A kiskasszáink biztonságosabbá tételében és tesztelésében az idáig 17 online pénztárgép engedélyt megszerző Laurel Kft. segített minket. A Sam4s pénztárgépek újabb engedélyeztetési eljárásáról további részleteket olvashat honlapunkon, ebben a bejegyzésben.

 

Köszönjük a bizalmát! 

Üdvözlettel: Alt Cash Kft. 

Teendõk az A017 és A018 engedélyszámú pénztárgépet
2014-02-08

Teendők az A017 és A018 engedélyszámú pénztárgépet (Sam4s NR300 és S&E NR300) rendelők részére

 

Az AltCash Kft. megegyezett a Laurel Kft-vel, aki segít neki a pénztárgépek engedélyeztetésében. A cég további türelmet kér a megrendelőitől, bízik benne, hogy a jövő hét folyamán megkapja újból az engedélyt a Sam4s-300-as pénztárgépre és azonnal megkezdheti a szállítást.

 

Aki nem kíván tovább várni és mindenképpen másik pénztárgépet kíván beszerezni, annak az alábbiakban próbálunk segítséget nyújtani.

 

Pénztárgépet beszerezni két módon lehetséges: Ügyfélkapun keresztül rendelni vagy üzletben polcról vásárolni. Az első esetben a befizetett összeget a forgalmazónak írja jóvá az Állam, a másodikban a pénztárgép üzemeltető számlájára utalja. Fontos, hogy csak az előző megrendelésnél felhasznált üzembehelyező kódot szabad használni.  Mindkét esetben az Ügyfélkapun keresztül nyilatkozatot kell tenni és el kell juttatni február 16-ig a NAV-hoz a régi megrendelőt/szállítási szerződést, a számlát, és a befizetés igazolásait.

Alt Cash Kft. Közleménye
2014-02-07

Alt Cash Kft. Közleménye

 

 

Kedves Ügyfelünk! 

 

Hétfőn újra beadjuk engedélyeztetésre az NR-300-as, 240-es és 440-es pénztárgépeinket. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy a kiskasszáink rövid időn belül engedélyt kapjanak, arra kérjük, hogy várjon a jogszabályokban megszabott utolsó időpontig, január 17-ig más pénztárgépek megrendelésével.

 

Az MKEH két hete vonta vissza az NR-300-as pénztárgép engedélyét és állította le másik két pénztárgépünk, az NR-440-es és 240-es engedélyeztetési eljárását egy apróbb szoftveres hiányosságra hivatkozva. 

 

A feltárt biztonsági rést azóta javítottuk és még biztonságosabbá tettük a kiskasszáinkat. Egyebek mellett továbbfejlesztettük a pénztárgépek Adóügyi Ellenőrző Egységét, és megerősítettük a készülékek mechanikai védelmét. 

 

A pénztárgépeink biztonságosabbá tételében és tesztelésében a kereskedelmi eszközök piacán nagy tapasztalattal rendelkező és idáig 17 engedélyt megszerző Laurel Számítástechnikai Kft. segített minket.

 

Reményeink szerint hamarosan átadhatjuk majd Önnek a kiválasztott Sam4s modellt. Az engedélyeztetési eljárás alakulásáról folyamatosan tájékoztatni fogjuk majd honlapunkon és Facebook oldalunkon.

 

Köszönjük a bizalmát! 

Üdvözlettel: Alt Cash Kft. 

A Laurel segít az Alt Cash kasszáinak kijavításában
2014-02-07

Szakmai segítséget nyújt a SAM4S kasszák forgalmazójának a Laurel Cégcsoport. Bár a két társaság versenytársa egymásnak a kiskasszák piacán, az online átállásban kialakult helyzet megmentésére a Laurel vállalta a szakmai együttműködést a pénztárgépek kijavítására. Az elkészült pénztárgépet az Alt Cash most újra benyújtja engedélyeztetésre.

 

Szakmai összefogás alakult ki azért, hogy ne maradjanak hoppon azok, akik a SAM4S NR-300 típusú kasszákat rendelték. A kasszapiacon legtöbb, összesen 17 forgalmazási engedéllyel rendelkező Laurel Cégcsoport segít abban, hogy kijavítsák azokat a hibákat, amelyeket az Alt Cash Kft. kasszáiban felfedezett a Magyar Kereskedelmi Ellenőrzési Hivatal (MKEH).

 

A Laurel vezetője elmondta, az Alt Cash a most kijavított kasszát ismét beadja engedélyezésre az MKEH-hoz, és bíznak benne, az újbóli eljárás révén forgalmazhatókká válnak a készülékek. Ha ez sikerül, akkor a SAM4S típusokkal is folytatódhat a pénztárgépek onlinera átállása.

 

Forrás: onlinekassza.hu

AKCIÓ Techson 4 kamerás kamerarendszer
2014-02-05

Techson 4 kamerás kamerarendszer AKCIÓ!

Alt Cash Kft. Közleménye
2014-02-04

Alt Cash Kft. Közleménye

 

Tisztelt Demonstrálók, Partnereink, Megrendelőink!


Törekedtünk a tökéletesre, ennek ellenére követtünk el hibákat, de elismerjük azokat. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kiküszöböljük.

Sajnáljuk, hogy utcára kellett vonulniuk egy technikai hiba miatt. Hiszen nem többről van szó.

Úgy gondoljuk, még egy lehetőséget kell adni az Alt Cash-nek és kasszáinak engedélyezésére:

- Mintegy 80 ezer megrendelőnk mielőbb, zökkenőmentesen teljesítheti az online pénztárgépek bekötését. Ezáltal a gazdasági környezet tisztulása is előbb indulhat meg, mintha újra kellene kezdeniük az egészet a megrendeléstől kezdve.

- Magyar munkavállalók százainak, ezreinek megélhetése függ attól, hogy a több tízezer SAM4S kassza gyártásában, forgalmazásában részt vehetnek-e.

- A pénztárgép hibája az úgynevezett pilot időszakban derült ki, amikor kisszámú pénztárgépet tesztelünk élesben. Ez éppen arra való, hogy az esetleges hibák a tömeges bevezetés előtt kiderüljenek. Nem arról van szó tehát, hogy egy már kiforrott típusban fedeztek fel hiányosságot.

Van megoldás! Gőzerővel dolgozunk azon, hogy a hibát kijavítsuk, és újra benyújtjuk engedélyeztetésre a SAM4S NR-300-as kasszát. Ebben partnerünk az egyik legtapasztaltabb magyar vállalkozás, amely már számos kasszaengedéllyel rendelkezik.

Mi történik, ha a SAM4S kassza nem kap még egy esélyt?

- Az ügyfelek hosszú és bonyolult procedúrára kényszerülnek.

- Tönkretesznek minket, és ezzel együtt számos partnerünket. Magyar munkahelyek százai szűnhetnek meg. 

- A kormány – az adófizetők pénzéből - átvállalja a mintegy 2-3 milliárdos előlegállományt, majd megpróbálja visszakövetelni tőlünk. Tőlünk, akik már mindent a gyártásba fektettünk. Nyilvánvaló, hogy ha erre kerül sor, nem tudjuk visszafizetni az összeget. 

- Az adófizetőktől milliárdokat vesznek el olyan kár kifizetésére, ami könnyen elkerülhető lenne.

Mint már korábban is jeleztük, távol tartjuk magunkat a politikától és kérem Önöket, hogy márkahűségük kifejezésekor tartózkodjanak ettől Önök is!

Az Alt Cash Kft. nevében: Madarász Jenő ügyvezető

 

Forrás: penztargepcentrum.hu

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2014. január 29-i tájéko
2014-01-30

Tájékoztatás visszavont forgalmazási engedélyű pénztárgépekkel kapcsolatos lehetőségről

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2014. január 29-i tájékoztatása szerint a Kormány úgy döntött, hogy a pénztárgép-cserére kötelezett vállalkozók érdekében átvállalja az Alt Cash károsultak előleg befizetését, és az új pénztárgép kiválasztásával és megrendelésével egyidejűleg az ügyfélkapun keresztül a károsultaknak jelezniük kell, hogy követelésüket az államra engedményezik.

 

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az eBEV felületen a minisztériumi közleményben foglalt jelzés megtételére még nincs lehetőség, a szükséges fejlesztések elkészültéről tájékoztatást adunk. Az érintett azonban a visszavont forgalmazási engedélyű pénztárgépekre leadott megrendeléshez felhasznált, a NAV által korábban felszabadított üzembe helyezési kódra – az online pénztárgép mielőbbi üzembe helyezése érdekében – jelenleg is adhat le új megrendelést. Az így leadott megrendelések tekintetében a szükséges fejlesztések elvégzését követően utólag is lehetőség lesz jelezni, hogy az érintett a követelését az államra engedményezi.

 

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Megjelenítve 78 -től 84 -ig (összesen 143 találatból) Talált oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Használható a régi pénztárgép

Aki 2013. szeptember 3-ig megigényelte a NAV-tól az üzembe helyezési kódot, az használhatja „régi” típusú nem online pénztárgépét azzal a feltétellel, hogy 2013. október 1-től rendelkeznie kell az előírásoknak megfelelő új online típusú pénztárgép beszerzésére vonatkozó szerződéssel vagy a pénztárgép forgalmazója által visszaigazolt megrendeléssel.
Tovább


Kötelező éves pénztárgép felülvizsgálat!

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az online pénztárgépre vonatkozó 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet szerint kötelező az éves felülvizsgálat, amiről az üzemeltetőnek kell gondoskodnia! A felülvizsgálatot a pénztárgép üzembe helyezését, illetve legutóbbi éves szervizelését követő egy éven belül kell elvégeztetnie!
Tovább

Naptár
2018. december
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.