További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek

Ezúton értesítjük, hogy a 2018. 05.27-én életbe lépő, Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) miatt cégünk is felülvizsgálta adatkezelési politikáját és az új szabályoknak megfelelően, frissítettük az adatkezelési szabályzatunkat és cookie kezelési eljárásunkat, melyeket a mellékelt PDF-ben talál: Adatkezelési tájékoztató.pdf

Április 30-ig igényelhetik a támogatást a visszavont en
2014-03-04

Április 30-ig igényelhetik a támogatást a visszavont engedélyû pénztárgépet rendelõk

 

A kormány úgy döntött, hogy a visszavont engedélyû pénztárgépet forgalmazó Alt Cash Kft. és Japán Cash Kft., illetve az eltûnt Patkós Cassa Kft. volt ügyfeleinek 2014. április 30-ig meghosszabbítja az 50 ezer forintos állami támogatás igénybevételére nyitva álló üzembe helyezési határidõt - közölte Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára az MTI-vel.

 

A kormány prioritásként kezeli az önhibájukon kívül bajba jutott vállalkozásokat és elkötelezett amellett, hogy a jóhiszemûen eljáró vállalkozókat ne érhesse kár - mondta az államtitkár.

 

A kormány az elsõ körben a befizetett elõlegek, vételárak átvállalásáról döntött, a második körben, a szerdai kormányülésen pedig úgy határozott, hogy kitolja a támogatás igénybevételéhez szükséges határidõt április 30-ig - tette hozzá.

 

Szatmáry Kristóf azt is elmondta, hogy a tárca már dolgozik a rendeletmódosításon, amely lehetõvé teszi az érintett vállalkozóknak, hogy április 30-ig 50 ezer forinttal olcsóbban jussanak hozzá a megrendelt online pénztárgépekhez. Az intézkedésnek köszönhetõen egy vállalkozót sem érhet kár az engedélyek visszavonása vagy egy ügyfeleit becsapó, azóta eltûnt cég miatt - hívta fel a figyelmet az államtitkár.

 

A kormány mindhárom pénztárgép forgalmazó cég ellen fellép, behajtja a vállalkozók követeléseit.

 

 

Forrás: www.kormany.hu

Módosította a pénztárgép-rendeletet a szaktárca
2014-02-17

Tévedés esetén is jár az állami támogatás

 

Akkor is jár az állami támogatás, ha az üzembehelyezési kóddal rendelkezõ üzemeltetõ a pénztárgép üzembe helyezésekor - tévedésbõl - nem a támogatásra jogosító üzembehelyezési kódot adta át az eladónak, vagy az eladó - szintén tévedésbõl - nem a támogatásra jogosító üzembehelyezési kódot használta fel a pénztárgép üzembe helyezésekor - az errõl szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.

 

Amennyiben az eladó a pénztárgépet támogatással nem csökkentett, tehát teljes vételáron értékesítette, úgy az üzemeltetõ kérheti a támogatást az adóhatóságtól. A kérelemhez csatolni kell a felhasznált, vagy pedig fel nem használt üzembehelyezési kódról kiadott igazolás, valamint az értékesítésrõl kibocsátott számla másolatát is.
 

Ha az eladó a pénztárgépet támogatással csökkentett vételáron értékesítette, úgy a támogatás összegének kiutalását az eladó kérheti az adóhatóságtól. Itt is a kódról kiadott igazolás és a számla másolatát kell mellékelni a kérelemhez.
 

A kérelmeket az adóhatóság a beérkezésüktõl számított 21 napon belül - határozattal - bírálja el. A kiutalás a határozat jogerõre emelkedésétõl számított 15 napon belül történik.

 

Forrás: mti.hu

Füstágyú - Nemzeti dohányboltban
2014-02-13

 ​Riasztási eseménykor, néhány másodperc alatt átláthatatlan köddel borítja be a védett területet. Ezzel lehetetlenné téve a tájékozódást és „láthatatlanná" teszi a védendõ értékeket

 

Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közlemény
2014-02-11

 Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Közleménye

 

Az Alt Cash Kft. honlapján közzétett információkra reagálva – miszerint az NR-300-as, -240-es és -440-es modelleket újra benyújtják engedélyeztetésre és nagy esélyt látnak arra, hogy a készülékek rövid idõn belül engedélyt kapjanak – az alábbi tájékoztatást adjuk:

 

Az NR-300, NR-240, NR-440  pénztárgépekre   vonatkozóan benyújtott újabb kérelmeket,  a kérelmekre és a típusokra, illetve a folyamatban   lévõ fellebbezési eljárás közötti ellentmondások miatt elutasítottuk.

 

 

Jelezzük továbbá, hogy „gyorsított” engedélyezési eljárásra a vonatkozó jogszabályok nem adnak lehetõséget. Újonnan beadott pénztárgép forgalmazásának engedélyezésekor az eljárás a 48/2013. (XI. 15.) NGM rendeletben elõírt 15 napos típusvizsgálati határidõvel folytatható le (ami ha indokolt, 15 nappal hosszabbítható).  Ugyanakkor a korábban feltárt problémák miatt, valamint annak megelõzésére, hogy esetlegesen ismét sor kerülhessen egy, már engedélyezett pénztárgép engedélyének visszavonására, a kérdéses pénztárgépek esetében indokolt akár ismételt szakértõi kirendelés, új white box tesztelõk közremûködésének elõírása is, ami az engedélyezési eljárás idõtartamát növeli.
 

 

Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal

Alt Cash Kft. Közleménye
2014-02-08

Alt Cash Kft. Közleménye

 

Van értelme várni a pénztárgépekre!
Újra engedélyt kaphatnak a Sam4s kasszák

 

Kedves Ügyfelünk! 

 

Hétfõn újra beadjuk engedélyeztetésre az NR-300-as, 240-es és 440-es pénztárgépeinket. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy a készülékeink rövid idõn belül engedélyt kapjanak, arra kérjük, hogy várjon a jogszabályokban megszabott utolsó idõpontig, február 16-ig más pénztárgépek megrendelésével.A kiskasszáink biztonságosabbá tételében és tesztelésében az idáig 17 online pénztárgép engedélyt megszerzõ Laurel Kft. segített minket. A Sam4s pénztárgépek újabb engedélyeztetési eljárásáról további részleteket olvashat honlapunkon, ebben a bejegyzésben.

 

Köszönjük a bizalmát! 

Üdvözlettel: Alt Cash Kft. 

Teendõk az A017 és A018 engedélyszámú pénztárgépet
2014-02-08

Teendõk az A017 és A018 engedélyszámú pénztárgépet (Sam4s NR300 és S&E NR300) rendelõk részére

 

Az AltCash Kft. megegyezett a Laurel Kft-vel, aki segít neki a pénztárgépek engedélyeztetésében. A cég további türelmet kér a megrendelõitõl, bízik benne, hogy a jövõ hét folyamán megkapja újból az engedélyt a Sam4s-300-as pénztárgépre és azonnal megkezdheti a szállítást.

 

Aki nem kíván tovább várni és mindenképpen másik pénztárgépet kíván beszerezni, annak az alábbiakban próbálunk segítséget nyújtani.

 

Pénztárgépet beszerezni két módon lehetséges: Ügyfélkapun keresztül rendelni vagy üzletben polcról vásárolni. Az elsõ esetben a befizetett összeget a forgalmazónak írja jóvá az Állam, a másodikban a pénztárgép üzemeltetõ számlájára utalja. Fontos, hogy csak az elõzõ megrendelésnél felhasznált üzembehelyezõ kódot szabad használni.  Mindkét esetben az Ügyfélkapun keresztül nyilatkozatot kell tenni és el kell juttatni február 16-ig a NAV-hoz a régi megrendelõt/szállítási szerzõdést, a számlát, és a befizetés igazolásait.

Alt Cash Kft. Közleménye
2014-02-07

Alt Cash Kft. Közleménye

 

 

Kedves Ügyfelünk! 

 

Hétfõn újra beadjuk engedélyeztetésre az NR-300-as, 240-es és 440-es pénztárgépeinket. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy a kiskasszáink rövid idõn belül engedélyt kapjanak, arra kérjük, hogy várjon a jogszabályokban megszabott utolsó idõpontig, január 17-ig más pénztárgépek megrendelésével.

 

Az MKEH két hete vonta vissza az NR-300-as pénztárgép engedélyét és állította le másik két pénztárgépünk, az NR-440-es és 240-es engedélyeztetési eljárását egy apróbb szoftveres hiányosságra hivatkozva. 

 

A feltárt biztonsági rést azóta javítottuk és még biztonságosabbá tettük a kiskasszáinkat. Egyebek mellett továbbfejlesztettük a pénztárgépek Adóügyi Ellenõrzõ Egységét, és megerõsítettük a készülékek mechanikai védelmét. 

 

A pénztárgépeink biztonságosabbá tételében és tesztelésében a kereskedelmi eszközök piacán nagy tapasztalattal rendelkezõ és idáig 17 engedélyt megszerzõ Laurel Számítástechnikai Kft. segített minket.

 

Reményeink szerint hamarosan átadhatjuk majd Önnek a kiválasztott Sam4s modellt. Az engedélyeztetési eljárás alakulásáról folyamatosan tájékoztatni fogjuk majd honlapunkon és Facebook oldalunkon.

 

Köszönjük a bizalmát! 

Üdvözlettel: Alt Cash Kft. 

Megjelentve 78 -tl 84 -ig (sszesen 147 tallatbl) Tallt oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Éves kötelezõ pénztárgép kiolvasás

Ne feledje pénztárgépén elvégeztetni az éves adómemória kiolvasását!


Megújult funkciók

Üdvözöljük weboldalunkon!

Reméljük oldalunkon megtalálja az Ön számára keresett információt.

Naptár

2020. január
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértõ csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelõk igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tûzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.