További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek

Ezúton értesítjük, hogy a 2018. 05.27-én életbe lépő, Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) miatt cégünk is felülvizsgálta adatkezelési politikáját és az új szabályoknak megfelelően, frissítettük az adatkezelési szabályzatunkat és cookie kezelési eljárásunkat, melyeket a mellékelt PDF-ben talál: Adatkezelési tájékoztató.pdf

A Laurel segít az Alt Cash kasszáinak kijavításában
2014-02-07

Szakmai segítséget nyújt a SAM4S kasszák forgalmazójának a Laurel Cégcsoport. Bár a két társaság versenytársa egymásnak a kiskasszák piacán, az online átállásban kialakult helyzet megmentésére a Laurel vállalta a szakmai együttmûködést a pénztárgépek kijavítására. Az elkészült pénztárgépet az Alt Cash most újra benyújtja engedélyeztetésre.

 

Szakmai összefogás alakult ki azért, hogy ne maradjanak hoppon azok, akik a SAM4S NR-300 típusú kasszákat rendelték. A kasszapiacon legtöbb, összesen 17 forgalmazási engedéllyel rendelkezõ Laurel Cégcsoport segít abban, hogy kijavítsák azokat a hibákat, amelyeket az Alt Cash Kft. kasszáiban felfedezett a Magyar Kereskedelmi Ellenõrzési Hivatal (MKEH).

 

A Laurel vezetõje elmondta, az Alt Cash a most kijavított kasszát ismét beadja engedélyezésre az MKEH-hoz, és bíznak benne, az újbóli eljárás révén forgalmazhatókká válnak a készülékek. Ha ez sikerül, akkor a SAM4S típusokkal is folytatódhat a pénztárgépek onlinera átállása.

 

Forrás: onlinekassza.hu

AKCIÓ Techson 4 kamerás kamerarendszer
2014-02-05

Techson 4 kamerás kamerarendszer AKCIÓ!

Alt Cash Kft. Közleménye
2014-02-04

Alt Cash Kft. Közleménye

 

Tisztelt Demonstrálók, Partnereink, Megrendelõink!


Törekedtünk a tökéletesre, ennek ellenére követtünk el hibákat, de elismerjük azokat. Minden erõnkkel azon vagyunk, hogy kiküszöböljük.

Sajnáljuk, hogy utcára kellett vonulniuk egy technikai hiba miatt. Hiszen nem többrõl van szó.

Úgy gondoljuk, még egy lehetõséget kell adni az Alt Cash-nek és kasszáinak engedélyezésére:

- Mintegy 80 ezer megrendelõnk mielõbb, zökkenõmentesen teljesítheti az online pénztárgépek bekötését. Ezáltal a gazdasági környezet tisztulása is elõbb indulhat meg, mintha újra kellene kezdeniük az egészet a megrendeléstõl kezdve.

- Magyar munkavállalók százainak, ezreinek megélhetése függ attól, hogy a több tízezer SAM4S kassza gyártásában, forgalmazásában részt vehetnek-e.

- A pénztárgép hibája az úgynevezett pilot idõszakban derült ki, amikor kisszámú pénztárgépet tesztelünk élesben. Ez éppen arra való, hogy az esetleges hibák a tömeges bevezetés elõtt kiderüljenek. Nem arról van szó tehát, hogy egy már kiforrott típusban fedeztek fel hiányosságot.

Van megoldás! Gõzerõvel dolgozunk azon, hogy a hibát kijavítsuk, és újra benyújtjuk engedélyeztetésre a SAM4S NR-300-as kasszát. Ebben partnerünk az egyik legtapasztaltabb magyar vállalkozás, amely már számos kasszaengedéllyel rendelkezik.

Mi történik, ha a SAM4S kassza nem kap még egy esélyt?

- Az ügyfelek hosszú és bonyolult procedúrára kényszerülnek.

- Tönkretesznek minket, és ezzel együtt számos partnerünket. Magyar munkahelyek százai szûnhetnek meg. 

- A kormány – az adófizetõk pénzébõl - átvállalja a mintegy 2-3 milliárdos elõlegállományt, majd megpróbálja visszakövetelni tõlünk. Tõlünk, akik már mindent a gyártásba fektettünk. Nyilvánvaló, hogy ha erre kerül sor, nem tudjuk visszafizetni az összeget. 

- Az adófizetõktõl milliárdokat vesznek el olyan kár kifizetésére, ami könnyen elkerülhetõ lenne.

Mint már korábban is jeleztük, távol tartjuk magunkat a politikától és kérem Önöket, hogy márkahûségük kifejezésekor tartózkodjanak ettõl Önök is!

Az Alt Cash Kft. nevében: Madarász Jenõ ügyvezetõ

 

Forrás: penztargepcentrum.hu

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2014. január 29-i tájéko
2014-01-30

Tájékoztatás visszavont forgalmazási engedélyû pénztárgépekkel kapcsolatos lehetõségrõl

 

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2014. január 29-i tájékoztatása szerint a Kormány úgy döntött, hogy a pénztárgép-cserére kötelezett vállalkozók érdekében átvállalja az Alt Cash károsultak elõleg befizetését, és az új pénztárgép kiválasztásával és megrendelésével egyidejûleg az ügyfélkapun keresztül a károsultaknak jelezniük kell, hogy követelésüket az államra engedményezik.

 

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az eBEV felületen a minisztériumi közleményben foglalt jelzés megtételére még nincs lehetõség, a szükséges fejlesztések elkészültérõl tájékoztatást adunk. Az érintett azonban a visszavont forgalmazási engedélyû pénztárgépekre leadott megrendeléshez felhasznált, a NAV által korábban felszabadított üzembe helyezési kódra – az online pénztárgép mielõbbi üzembe helyezése érdekében – jelenleg is adhat le új megrendelést. Az így leadott megrendelések tekintetében a szükséges fejlesztések elvégzését követõen utólag is lehetõség lesz jelezni, hogy az érintett a követelését az államra engedményezi.

 

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A kormány átvállalja az Alt-Cash károsultak követelését
2014-01-29

A kormány úgy döntött, hogy a pénztárgép-cserére kötelezett vállalkozók érdekében átvállalja az Alt-Cash károsultak elõleg befizetését, és jogi úton fellép a céggel szemben. Az önhibájukon kívül bajbajutott vállalkozók a NAV honlapján rendelhetnek új gépet.

 

A gazdasági tárca azt javasolja az érintett vállalkozóknak, hogy a lehetõ legrövidebb idõn belül, rendeljenek másik – a saját igényeiknek megfelelõ, engedéllyel rendelkezõ – pénztárgépet a NAV által üzemeltetett honlapon keresztül.

 

A kereskedõknek nem kell új üzembe helyezési kódot igényelniük az adóhatóságtól. Felhasználhatják azt a kódot, amelyet korábban, a visszavont engedélyû gép megrendelésénél használtak. Az új pénztárgép kiválasztásával és megrendelésével egyidejûleg az ügyfélkapun keresztül a károsultaknak jelezniük kell, hogy követelésüket az államra engedményezik.

 

A kormány az átvállalt elõlegnek megfelelõ összeget az új forgalmazónak adja át, így azok a vállalkozók, akik visszavont engedélyû pénztárgépet rendeltek, a már megfizetett elõleggel kevesebbet fizetnek a forgalmazónak az adattovábbításra alkalmas, online kassza megvételekor.

 

Teljes hír megtekinthetõ a www.kormany.hu oldalon

Megszállta a hivatalt az NNI, házkutatás volt az Alt Ca
2014-01-29

Megjelentek a nyomozók a betiltott koreai kasszákat forgalmazó cég telephelyén és az engedélyezési hivatalnál is. Hivatali visszaélés ügyében folyik az eljárás. Az Alt Cash közben rágalmazásnak minõsítette azt a sajtóban is megjelent gyanúsítást, hogy szándékosan fejlesztettek volna meghekkelhetõ gépet. 

 

A nyomozásnak arra a kérdésre kell választ adnia, hogy ha a legútóbbi vizsgálatokon nem felelt meg a gép a törvényi elõírásoknak, korábban hogyan kaphatta meg az engedélyt? Avagy: ha a gép korábban minden szûrõn szabályosan átment, akkor utóbb miért vonták vissza mégis az engedélyét? - olvasható a nol.hu oldalon

Alt Cash Kft Közlemény
2014-01-29

Könnyen javítható hibát talált az MKEH

 

Piacvezetõ pénztárgép fogalmazóként semmi okunk nem volt arra, hogy biztonsági résekkel hirdessük a készülékeinket. Az MKEH által feltárt apróbb szoftveres hibát már azonosítottuk, és ma este kijavítjuk.

Határozottan visszautasítjuk a feltételezést, hogy olyan pénztárgépet fejlesztettünk volna, amivel csalni lehet! Ez ellentétes lenne az üzleti érdekeinkkel és az etikánkkal.

Nyilvánvalóan minden szoftvert, technikai eszközt fel lehet törni. Az MKEH-nek több hónappal az engedélyezés után, külsõ szakértõk bevonásával és a forráskód birtokában sikerült biztonsági rést találni a készülékünkön. Mindez nem jelenti azt, hogy a felhasználók is képesek lennének rá.

Minden online pénztárgépben található egy Adóügyi Ellenõrzõ Egység (AEE), melynek az a feladata, hogy forgalmi adatokat közvetítsen a NAV felé a mobilhálózatokon keresztül.
A Sam4s NR-300-as pénztárgép engedélyét azért vonták vissza, mert, ha szétbontják a készüléket, feltörik a szervizpecsétjét, majd pedig egy PC-hez kötik az Adóügyi Ellenõrzõ Egységét, akkor egy apróbb szoftver hiányosság kihasználásával, elképzelhetõ, hogy lehet olyan nyugtára hasonlító bizonylatot készíteni a segítségével, melynek nyomtatását nem rögzíti az AEE. 


A beavatkozás blokkolja az egységet, ami errõl értesítést küld a NAV szervernek, tehát a fentiekben leírt, csak magas szintû mûszaki és informatikai tudással végrehajtható és kevés haszonnal kecsegtetõ támadásnak nyoma marad. (Legalábbis az MKEH által, a fejlesztõinknek bemutatott bizonylatok ezt igazolják, a kijelentést minden kétséget kizáróan bizonyító naplófájlok bemutatását a hatóság munkatársai a mai napon megtagadták).
 

A teljes közlemény megtekintéséhez kattintson ide

Megjelentve 85 -tl 91 -ig (sszesen 147 tallatbl) Tallt oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Online pénztárgép

Tekintse meg a rendelhetõ Online pénztárgépek listáját
Tovább


Online Pénztárgépek

Érdeklõdjön a 0656-425-445-ös telefonszámon!

Naptár

2020. január
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértõ csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelõk igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tûzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.