További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek
Ezúton értesítjük, hogy a 2018. 05.27-én életbe lépő, Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) miatt cégünk is felülvizsgálta adatkezelési politikáját és az új szabályoknak megfelelően, frissítettük az adatkezelési szabályzatunkat és cookie kezelési eljárásunkat, melyeket a mellékelt PDF-ben talál: Adatkezelési tájékoztató.pdf

Rendelhető az ELSŐ NAV Engedélyes Online Pénztárgép!
2013-08-01
Rendelhetõ az ELSÕ NAV Engedélyes Online Pénztárgép!
 
Ismerje meg az elsõ Laurel Smart Kasszát, amely alkalmas a NAV-bekötés követelményeinek teljesítésére!


Az elsõ Laurel Smart Kasszát kis- és közepes üzletek tulajdonosainak ajánljuk.
 
LAUREL SMART KASSZAA billentyûzet 14 kiegészítõ gombot tartalmaz, e gyorsbillentyûkkel beállíthatjuk a gyakran használt funkciókat. A két grafikus LCD kijelzõ nagyban megkönnyíti a tájékozódást, azt is beállíthatják rajta, hogy nagyobb betûkkel két sorban, vagy kisebbekkel, négy sorban jelenítse meg az információkat.
 
Ezt a modern pénztárgépet elsõsorban kis és közepes méretû boltokba ajánljuk. A készülék jól olvasható, kék hátterû grafikus kijelzõvel rendelkezik. A nyomtatás 16 sor/másodperces sebességgel történik 57 mm széles papírra. A papírtekercs egyetlen gyors mozdulattal cserélhetõ. 7000 árucikk adata (PLU) tárolható a készülékben. A készülék egyszerû használatát, ergonomikusan kialakított 33 gombos billentyûzetén elhelyezett ikonok is segítik.

Technikai specifikáció:
- Memóriába felvihetõ cikkek száma (PLU): 7 000
- 16 pénztáros felhasználói fiókja állítható be, hozzáférési       jogosultságokkal
- Kedvezmény, illetve felárkezelés
- Betétdíjas termékek kezelése
- Fizetési lehetõségek: készpénz, bankkártya, kupon, utalvány,   átutalás, ügyfélszámla, valuta
- Maximum 100 féle termék szerepelhet a blokkon
 

LAUREL SMART KASSZA ár 139.500 Ft + ÁFA

Pénztárgépre elõrendelést felveszünk, további információért érdeklõdjön cégünknél vagy a 0656/425-445-ös telefonszámon!

 

http://www.kiskassza.hu/Pénztárgép regisztráció
2013-07-19
 

 Tisztelt felhasználók!


A Nemzetgazdasági Minisztérium 3/2013 (II.15) rendelete alapján hamarosan csak ON-LINE (a NAV informatikai rendszeréhez kapcsolódó) pénztárgépeket lehet vásárolni.

Az új pénztárgépek beszerzésének menete jelentõsen eltér az eddig megszokott gyakorlattól.

Ahhoz, hogy a pénztárgépét meg tudja vásárolni, és a rendeletben szereplõ támogatást (50.000Ft) a vásárláskor érvényesíthesse, elõször a NAV elektronikus rendszerében kell magát (cégét, cégeit) regisztráltatni. Ez egy elektronikusan kitölthetõ nyomtatvány (PTGREG) melynek kitöltésével és elküldésével megigényli a megvásárlandó pénztárgép(ek) élesítési kódját, valamint a támogatásra való jogosultságának meglétét és mértékét. Amennyiben vállalkozása elektronikus bevallásra kötelezett, akkor csak elektronikus úton adhatja be, egyéb esetekben papírformai út is elfogadott. Ezt az okmányt, elektronikus formában – a beérkezéstõl számított - 5 nap múlva, postai úton 8 nap múlva kapja vissza.

Ezen okmány nélkül NEM TUD pénztárgépet vásárolni!


További információért keresse fel irodánkat, vagy érdeklõdjön telefonon a 0656/425-445-ös telefonszámon.


Három gyártó kapott engedélyt
2013-07-12
 Pénztárgépek - eddig három gyártó pénztárgépe kapott engedélyt


Már három, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapta meg az engedélyt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól, így megkezdődhet a gépek gyártása és forgalmazása - közölte Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára pénteken az MTI-vel.

Elsőként a Laurel Számítástechnikai Kft., a Micra-Metripond Kft. és a Montel Informatika Kft. egy-egy típusú pénztárgépének van forgalmazási engedélye, további hét kérelem még az engedélyezési hivatalnál van - mondta el Pankucsi Zoltán.

A helyettes államtitkár közölte: reális esély van arra, hogy augusztus 31-ig az érintettek át tudnak állni az online adatkapcsolatra képes pénztárgépekre, tehát megérte az átállási határidő meghosszabbítása.

Pankucsi Zoltán hangsúlyozta azt is: az adóhatóság nem fog szankcionálni augusztus 31-e után, ha a kereskedők, vendéglátósok, szolgáltatók igazolni tudják, hogy érvényes megrendelésük van új pénztárgépre, és a gyártó a szállítást vissza is igazolta, de önhibájukon kívül mégis kicsúsztak a határidőből.

A gyártás még nem indult be, így egyelőre hivatalos információt nem kaptak arról, hogy a pénztárgépek mennyibe kerülnek majd, ez néhány héten belül derülhet ki - mondta Pankucsi Zoltán.

Az elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépeket változatlanul december 31-ig lehet működtetni, esetükben az átállás határideje nem változott.

 
Forrás: www.kormany.hu
Trafik-rendszer oktatás!
2013-06-18
Trafikosok figyelem!

Tanfolyam

Trafik-rendszer megrendelés esetén
tanfolyamot tartunk
2013. június 21.-én (pénteken).
A létszám korlátozott!

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a
06-56/425-445-ös
telefonszámon.


Trafikosok Figyelem!
2013-06-11

Trafikosok Figyelem!
trafikkassza

A legjobb áron!
 
Az NDN Zrt. által elfogadott 
vonalkódos pénztárgép-rendszer:
 166.900 Ft + Áfa-tól!
További információért hívja az
56/425-445-ös
telefonszámot, vagy írjon az
fifo@fifo.hu
e-mail címre!
Igényelhető az állami kasszatámogatás
2013-06-06

Igényelhető az állami kasszatámogatás!
 
Kitöltési útmutató a PTGREG adatlap megtekintéséhez kattintson ide (pdf formátum)

PTGREG adatlap,  nyomtatványkitöltő keretprogram a pénztárgép regisztrációhoz szükséges egyedi azonosító/támogatás igényléséhez szükséges program letöltéséhez
kattintson ide (http://nav.gov.hu/)
Egyeztettek a gyártókkal - indul a pénztárgép-csere
2013-05-14

Egyeztettek a gyártókkal
indul a pénztárgép-csere
Forrás: mtv.hu
Megjelenítve 120 -től 126 -ig (összesen 142 találatból) Talált oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Megújult funkciók

Üdvözöljük weboldalunkon!

Reméljük oldalunkon megtalálja az Ön számára keresett információt.


Nyugtaadás vásárokon, fesztiválokon, alkalmi rende

A nyári időszakban sok kereskedő és vendéglős kitelepül alkalmi rendezvényekre, sőt van, aki kifejezetten csak ilyen keretek között működik, értékesít. A számla- vagy nyugtaadás ilyenkor is kötelező. Az online pénztárgép kötelező használata ezen alkalmi rendezvényeken, vásárokon a tevékenység statisztikai besorolásának függvénye. Ezzel kapcsolatban néhány fontos szabályra hívjuk fel a figyelmet.
Tovább

Naptár
2018. augusztus
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.