További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek
Csúszhat az új típusú pénztárgépek bevezetése
2013-01-06

Matolcsy: csúszhat az új típusú pénztárgépek bevezetése"Az új típusú pénztárgépek bevezetésének ütemezése a realitáshoz igazodva, a műszaki, technikai feltételeknek teljes mértékben megfelelve kerül megállapításra. Nem zárható ki, hogy – részben a beérkezett észrevételekben megfogalmazott érvek figyelembevétele alapján – a 2013. április 1-jei céldátum módosításra kerül a jogszabály véglegesítése során" – fogalmazott válaszában a nemzetgazdasági miniszter.


"Pénztárgépet húsvétra?" címmel az MSZP-s Tóth Csaba fordult kérdéssel a tárcavezetőhöz. A parlamenti honlapon elérhető irományában emlékeztetett, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium 2012. december 14-én jelentette meg a pénztárgépek és taxaméterek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló, 109 oldalas rendelettervezetét, amelynek véleményezésére három napig volt lehetőség.

"A szakmai szervezetek észrevételei alapján az látható, hogy véleményük szerint a pénztárgépek cseréjének tervezett 2013. március 31-i határideje tarthatatlan" - írta, rámutatva egyebek mellett arra, hogy az egyik szervezet jelzése szerint például az új előírásoknak megfelelő pénztárgépek egyelőre nem kaphatóak egyetlen gyártónál sem.
Forrás: hvg.hu

Éves kötelező pénztárgép kiolvasás
2013-01-02
Tisztelt Pénztárgép Tulajdonosok!

Ne feledjék! Minden év elején a pénztárgép adómemóriájából az előző évre vonatkozó adatokat ki kell íratni!

Az adómemória kiíratását a NAV által jóváhagyott szervizzel kell elvégeztetnie. A kiolvasást tényét a pénztárgépnaplóba rögzíteni kell a kiolvasást
végző szervíznek.

24/1995. (XI.22.) PM rendelet 7. § (5)
A pénztárgép ellenőrző szalagjait időrendi sorrendben az elévülési időn belül úgy kell megőrizni, hogy az az ellenőrzéskor áttekinthető és
azonosítható módon rendelkezésre álljon. Ez a napi forgalmi jelentésre is vonatkozik, pénztárgép és taxaméter esetében egyaránt.
Év végén a pénztárgép adómemóriájának teljes kiíratását - a bevétellel való egyeztetés érdekében - el kell végezni, és azt az ellenőrzés
céljára megőrizni.


Pénztárgép éves kiolvasás megrendeléséhez, felmerülő kérdésekkel kérem vegyék fel a kapcsolatot velünk a 
06-56/425-445-ös telefonszámon!
Boldog Új Évet Kívánunk!
2012-12-30

Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk!
2012-12-21
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk Önnek és Családjának! 
NGM rendelet a pénztárgépek és taxaméterek műszaki
2012-12-17

NGM Tervezet a pénztárgépek és taxaméterek műszaki követelményeiről!


NGM rendelet a pénztárgépek és taxaméterek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásárólNGM rendelet a pénztárgépek és taxaméterek műszaki követelményeiről
(pdf formátum)
Forrás www.kormany.hu
Decemberi nyitva tartás
2012-12-03
 December havi nyitva tartás
Vásároljon bankjegyvizsgálót 60%-kal olcsóbban
2012-06-26

Az MNB támogatásával mostantól könnyedén ellenőrizheti a bankjegyek valódiságát!


Annak ellenére, hogy nemzetközi összehasonlításban ritka a forint hamisítása, előfordult már az Ön vállalkozásában is, hogy gyanús bankjeggyel fizettek? Mit tesz azért, hogy még véletlenül se kerüljön hamis pénz a kasszájába? Tapogatja és fény felé fordítja, szabad szemmel próbál meggyőződni a kétes bankjegyek valódiságáról?


Az MNB most sokkal megbízhatóbb és egyszerűbb megoldást ajánl!

A Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott bankjegyek olyan rejtett biztonsági elemeket tartalmaznak, amelyek szabad szemmel nem láthatóak, de egy UV-A/C készülék alá tartva könnyedén felismerhetők. Például a 20.000 forintos bankjegyen vörös fényben világít egy napernyővel sétáló pár, amely a hamis pénzeken biztosan nem szerepel.Szerezzen be Ön is egy UV-A/C készüléket kedvezményes áron az MNB támogatási programjának keretében, és biztos lehet benne, hogy a jövőben még véletlenül sem fogad el gyanús bankjegyet!

Az MNB pályázatán minden UV-A/C készülék nettó kiskereskedelmi árának 60%-ával (de készülékenként legfeljebb 20 ezer forinttal) támogatja a programban résztvevő vállalkozásokat.


Vegye igénybe az MNB támogatását, és győződjön meg egyetlen pillantással a bankjegyek valódiságáról!


 
Rövid tájékoztató

Pályázati feltételek
 
Megjelenítve 134 -től 140 -ig (összesen 140 találatból) Talált oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Használható a régi pénztárgép

Aki 2013. szeptember 3-ig megigényelte a NAV-tól az üzembe helyezési kódot, az használhatja „régi” típusú nem online pénztárgépét azzal a feltétellel, hogy 2013. október 1-től rendelkeznie kell az előírásoknak megfelelő új online típusú pénztárgép beszerzésére vonatkozó szerződéssel vagy a pénztárgép forgalmazója által visszaigazolt megrendeléssel.
Tovább


Megújult funkciók

Üdvözöljük weboldalunkon!

Reméljük oldalunkon megtalálja az Ön számára keresett információt.

Naptár
2018. május
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.