További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek

Ezúton értesítjük, hogy a 2018. 05.27-én életbe lépő, Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) miatt cégünk is felülvizsgálta adatkezelési politikáját és az új szabályoknak megfelelően, frissítettük az adatkezelési szabályzatunkat és cookie kezelési eljárásunkat, melyeket a mellékelt PDF-ben talál: Adatkezelési tájékoztató.pdf

Csúszhat az új típusú pénztárgépek bevezetése
2013-01-06

Matolcsy: csúszhat az új típusú pénztárgépek bevezetése"Az új típusú pénztárgépek bevezetésének ütemezése a realitáshoz igazodva, a mûszaki, technikai feltételeknek teljes mértékben megfelelve kerül megállapításra. Nem zárható ki, hogy – részben a beérkezett észrevételekben megfogalmazott érvek figyelembevétele alapján – a 2013. április 1-jei céldátum módosításra kerül a jogszabály véglegesítése során" – fogalmazott válaszában a nemzetgazdasági miniszter.


"Pénztárgépet húsvétra?" címmel az MSZP-s Tóth Csaba fordult kérdéssel a tárcavezetõhöz. A parlamenti honlapon elérhetõ irományában emlékeztetett, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium 2012. december 14-én jelentette meg a pénztárgépek és taxaméterek mûszaki követelményeirõl, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazásáról, használatáról és szervizelésérõl, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történõ szolgáltatásáról szóló, 109 oldalas rendelettervezetét, amelynek véleményezésére három napig volt lehetõség.

"A szakmai szervezetek észrevételei alapján az látható, hogy véleményük szerint a pénztárgépek cseréjének tervezett 2013. március 31-i határideje tarthatatlan" - írta, rámutatva egyebek mellett arra, hogy az egyik szervezet jelzése szerint például az új elõírásoknak megfelelõ pénztárgépek egyelõre nem kaphatóak egyetlen gyártónál sem.
Forrás: hvg.hu

Éves kötelezõ pénztárgép kiolvasás
2013-01-02
Tisztelt Pénztárgép Tulajdonosok!

Ne feledjék! Minden év elején a pénztárgép adómemóriájából az elõzõ évre vonatkozó adatokat ki kell íratni!

Az adómemória kiíratását a NAV által jóváhagyott szervizzel kell elvégeztetnie. A kiolvasást tényét a pénztárgépnaplóba rögzíteni kell a kiolvasást
végzõ szervíznek.

24/1995. (XI.22.) PM rendelet 7. § (5)
A pénztárgép ellenõrzõ szalagjait idõrendi sorrendben az elévülési idõn belül úgy kell megõrizni, hogy az az ellenõrzéskor áttekinthetõ és
azonosítható módon rendelkezésre álljon. Ez a napi forgalmi jelentésre is vonatkozik, pénztárgép és taxaméter esetében egyaránt.
Év végén a pénztárgép adómemóriájának teljes kiíratását - a bevétellel való egyeztetés érdekében - el kell végezni, és azt az ellenõrzés
céljára megõrizni.


Pénztárgép éves kiolvasás megrendeléséhez, felmerülõ kérdésekkel kérem vegyék fel a kapcsolatot velünk a 
06-56/425-445-ös telefonszámon!
Boldog Új Évet Kívánunk!
2012-12-30

Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk!
2012-12-21
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk Önnek és Családjának! 
NGM rendelet a pénztárgépek és taxaméterek mûszaki
2012-12-17

NGM Tervezet a pénztárgépek és taxaméterek mûszaki követelményeirõl!


NGM rendelet a pénztárgépek és taxaméterek mûszaki követelményeirõl, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazásáról, használatáról és szervizelésérõl, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történõ szolgáltatásárólNGM rendelet a pénztárgépek és taxaméterek mûszaki követelményeirõl
(pdf formátum)
Forrás www.kormany.hu
Decemberi nyitva tartás
2019-12-06

 December havi nyitva tartás

Vásároljon bankjegyvizsgálót 60%-kal olcsóbban
2012-06-26

Az MNB támogatásával mostantól könnyedén ellenõrizheti a bankjegyek valódiságát!


Annak ellenére, hogy nemzetközi összehasonlításban ritka a forint hamisítása, elõfordult már az Ön vállalkozásában is, hogy gyanús bankjeggyel fizettek? Mit tesz azért, hogy még véletlenül se kerüljön hamis pénz a kasszájába? Tapogatja és fény felé fordítja, szabad szemmel próbál meggyõzõdni a kétes bankjegyek valódiságáról?


Az MNB most sokkal megbízhatóbb és egyszerûbb megoldást ajánl!

A Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott bankjegyek olyan rejtett biztonsági elemeket tartalmaznak, amelyek szabad szemmel nem láthatóak, de egy UV-A/C készülék alá tartva könnyedén felismerhetõk. Például a 20.000 forintos bankjegyen vörös fényben világít egy napernyõvel sétáló pár, amely a hamis pénzeken biztosan nem szerepel.Szerezzen be Ön is egy UV-A/C készüléket kedvezményes áron az MNB támogatási programjának keretében, és biztos lehet benne, hogy a jövõben még véletlenül sem fogad el gyanús bankjegyet!

Az MNB pályázatán minden UV-A/C készülék nettó kiskereskedelmi árának 60%-ával (de készülékenként legfeljebb 20 ezer forinttal) támogatja a programban résztvevõ vállalkozásokat.


Vegye igénybe az MNB támogatását, és gyõzõdjön meg egyetlen pillantással a bankjegyek valódiságáról!


 
Rövid tájékoztató

Pályázati feltételek
 
Megjelentve 141 -tl 147 -ig (sszesen 147 tallatbl) Tallt oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Pénztárgép, irodatechnikai eszközök szervizelése

Cégünk vállalja pénztárgépe, irodatechnikai eszközeinek gyors, precíz javítását, szervizelését, karbantartását.


Euro-150TE Flexy v0004 FW szoftverfrissítés

A Flexy pénztárgépe a napokban újra frissíteni fogja a szoftverét!
Tovább

Naptár

2020. január
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértõ csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelõk igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tûzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.