További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek
Engedélyt kapott az NR-270 Online New pénztárgép
2015-03-27

A Sam4s pénztárgépek utolsó engedélyezési eljárása is lezárult. 

Sam4S NR-270 Online New Pénztárgép

 

Ma délelőtt A172-es számon engedélyezte az NR-270 online New típusú pénztárgép forgalmazását az MKEH metrológiai hatósága.

A 270-es a többi pénztárgéphez hasonlóan alkalmas az üzletek forgalmát bemutató részletes jelentések elkészítésére, a NAV-nak elküldött adatait pedig egy USB kulcsra mentve akár a számítógépükön is ellenőrizhetik a felhasználók.

A pénztárgép a magyar ABC karaktereit megjeleníteni képes, alfanumerikus kijelzőkkel van felszerelve, melyeken akár reklámok, vagy a kezelést segítő üzenetek is futtathatóak. Könnyen olvasható nyugtáit nagy sebességgel készíti el, a tekercsek egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek benne. 

A készüléket akár harminc eladó is használhatja saját azonosítóval. A nagyobb méretű modelljeink közé tartozik, logikus billentyűzetkiosztása megkönnyíti a kezelését. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik idegenkednek a számológép méretű, és azokhoz hasonló megjelenésű kasszáktól, de bármilyen kereskedés, így a jelentős forgalmú üzletek számára is jó választás lehet.

 

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítési hírek
2015-03-04

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítési hírek

 

Jelenlegi ütemterv szerint az utolsó frissítési nap 2015. március 11. lesz.

 

A frissítési napok alól kivétel a péntek és a hétvége - ezeken a napokon csak akkor kéri a gép a frissítés, ha az eredeti frissítési napot elmulasztották, pl. azóta nem használták a pénztárgépet, stb. 

 

A frissítések letöltése, telepítési dátumot megelőző 3-6 nappal történik.

Alt Cash Kft.
2015-03-04

Kedves Partnerünk !

Forgalmazási engedélyt kaptunk a Sam4s NR-240 Online New típusú pénztárgépre A171-es számon. A készülék az ER-230-as utódja és egy ahhoz hasonlóan gyors és felhasználóbarát modell, ami számítógépekhez kötve akár kereskedelmi rendszerek részeként is használható. A legújabb engedélyezett pénztárgépünkről további információkat találhatsz ebben a bejegyzésben.  

 

Az MKEH Metrológiai Hatósága a 240-es engedély kiadása mellett a Sam4s pénztárgépek első szoftverfrissítését is jóváhagyta. Ennek telepítése akár másfél- kétszeresére is növelheti a nyomtatás sebességét az NR-300-as és NR-440-es modelleken. A V0002-es szoftververzióról itt írunk részletesen.

Üdvözlettel:
Alt Cash Kft.

Prior Cash Kft. Tájékoztató Garanciális hibák
2015-03-04

A Prior Cash Kft. által forgalmazott Novatek-N típusú online pénztárgépeknél esetenként előforduló AEE egység meghibásodása miatt több ízben írásbeli felszólító levelet küldtünk az AEE egységet gyártó Tekinvest Holding Kft. (székhely: 1124 Budapest, Csörsz utca 43., képviseli: Temesfői Zsolt ügyvezető) („Tekinvest”) részére, hogy ügyfeleink érdekében haladéktalanul kezdje meg a hibás AEE egységek kijavítását, illetve kicserélését, de ennek a Tekinvest nem tett eleget. Az utóbbi hetekben az ügy odáig fajult, hogy a Tekinvest már a szavatossági igénnyel érintett AEE egységek átvételét is megtagadta.

 

Társaságunk a Tekinvest által kért jelentési és egyéb kötelezettségeit maradéktalanul teljesítette és kísérletet tett egy olyan megállapodás megkötésére, ami megfelelő garanciákkal biztosítja ügyfeleink számára, hogy az AEE egységekkel kapcsolatos szavatossági igények zökkenőmentesen és megfelelő határidőben legyenek elintézve, azonban a Tekinvest nem kíván Társaságunkkal megállapodást kötni és nem reagált az általunk megadott határidőn belül a szavatossági igények teljesítésére felhívó legutolsó felszólító levelünkre sem.

 

A fenti szorult helyzet ellenére Társaságunk minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a szavatossági problémával érintett ügyfeleink számára megfelelő megoldást tudjunk kínálni a szavatossági igények orvoslása érdekében.

 

Ennek eredményeként örömmel értesítjük a szavatossági problémákkal érintett ügyfeleinket, hogy a Novatek típusú gépek AEE egységeinek szavatossági problémáinak megoldásáig a hibás AEE egységgel rendelkező gépeket a jótállási időn belül térítés mentesen vadonatúj pénztárgépekre cseréljük, melyhez 1 éves új garanciát is biztosítottunk. Az új gépek társaságunk kapacitásának függvényében vehetőek át átvételi elismervény és a megfelelő jogi nyilatkozatok aláírását követően, melynek ütemezéséről írásban értesítjük az érintett ügyfeleinket. Ettől függetlenül Társaságunk fenntartja a jogát arra, hogy az érintett ügyfeleink részére egyéb megfelelő megoldásokat is kidolgozzon a szavatossági igények hatékony elintézése érdekében.

 

Egyúttal határozottan cáfolni kívánjuk a Társaságunk konkurensei által terjesztett azon rosszindulatú pletykákat, hogy Társaságunk nem kíván helyt állni a szavatossági kötelezettségeiért, mivel a fenti megoldással Társaságunk igen jelentős többlet költségeket vállal annak érdekében, hogy az érintett ügyfelek elégedettek legyenek.

 

A szavatossági igénnyel érintett partnereink szíves elnézését kérjük amiatt, hogy a Tekinvest által megtagadott szavatossági kötelezettségek okán nem tudtuk az elvárható határidőn belül rendezni egyes partnereink szavatossági igényeit. Egyúttal kifejezzük azon határozott szándékunkat, hogy Társaságunk a jövőben sokkal körültekintőbben fogja megválogatni szerződéses partnereit és maximálisan törekszik a szavatossági igények hatékony elintézésére.

 

Biztosítjuk a szavatossági igénnyel érintett ügyfeleinket, hogy az új típusú pénztárgépeknél nem fordulnak elő az AEE egységgel kapcsolatban esetenként tapasztalt korábbi problémák és őszintén reméljük, hogy mindenki maximálisan elégedett lesz az új pénztárgépekkel.

Euro-150TE Flexy - V0004 következő frissítés - hétfő
2015-02-19

Tájékoztatunk Önöket, hogy a következő frissítés telepítési dátum 2015. február 23., hétfő lesz.

 

A pénztárgépek Napi záráskor, ezt az "ÚJ FW ELÉRHETŐ 2015.02.23" felirattal jelzik. Ilyenkor ST RÉSZÖSSZEG billentyűvel tovább lehet lépni a Napi zárás kinyomtatásához.

 

Fenti dátum előtti napon, a felirat megjelenését követően, TÖRLÉS billentyűvel visszalépve ki lehet nyomtatni egyéb jelentéseket és zárásokat, majd azt követően elvégezni a Napi zárás NAPI és HAVI formátumát.

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítés HIBA
2015-02-19

Tájékoztatunk Önöket, hogy az Euro-150TE Flexy pénztárgépekre indított frissítés kiküldések során rendszer hiba lépett fel, melynek elhárítása megtörtént.

 

A fentiekből adódóan az összes olyan gépre újraindították a frissítés kiküldését, ahol megszakadt a V0004 FW letöltés.

Euro-150TE Flexy v0004 FW szoftverfrissítés
2015-02-20

 

Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén (kattinston a képre a video lejátszásához)

 

Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén

 

 

Tekintse meg az Euro-150TE Flexy pénztárgép V0004 FW verziójával kapcsolatos forgalmazói tájékoztatás (pdf formátum)

Megjelenítve 50 -től 56 -ig (összesen 140 találatból) Talált oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Online Pénztárgépek

Érdeklődjön a 0656-425-445-ös telefonszámon!


Euro-150TE Flexy v0004 FW szoftverfrissítés

A Flexy pénztárgépe a napokban újra frissíteni fogja a szoftverét!
Tovább

Naptár
2018. május
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.