További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek
Ezúton értesítjük, hogy a 2018. 05.27-én életbe lépő, Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) miatt cégünk is felülvizsgálta adatkezelési politikáját és az új szabályoknak megfelelően, frissítettük az adatkezelési szabályzatunkat és cookie kezelési eljárásunkat, melyeket a mellékelt PDF-ben talál: Adatkezelési tájékoztató.pdf

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye
2015-09-22

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye az online pénztárgép és a NAV közötti adatkapcsolat biztosításáról

 

Az online pénztárgépek adatait a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közvetlen lekérdezéssel éri el. Az így megvalósuló adatszolgáltatáshoz szükséges online kapcsolat lehetőségét a pénztárgép üzemeltetőjének folyamatosan biztosítania kell.

 

Amennyiben az online adatszolgáltatás azért nem valósul meg, mert a pénztárgép üzemeltetője nem tett eleget a jogszabályban előírt kötelezettségeinek, mulasztási bírsággal sújtható. Ez magánszemély esetében 500 ezer forintig, nem magánszemély (pl. gazdasági társaság) esetében pedig 1 millió forintig terjedhet. 

 

Annak, hogy a pénztárgép üzemeltetője nem tesz eleget a vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségének – vagyis a pénztárgépéről adatkapcsolat hiányában nem érkezik adat – több oka lehet, így például az alábbiak:

 

nem köt szerződést az adatkapcsolat biztosítására egy erre alkalmas szolgáltatóval

- a szolgáltatási díjat nem fizeti meg a szolgáltatónak, emiatt a szolgáltató nem biztosítja az adatkapcsolatot. 

 

Az online adatkapcsolat folyamatos biztosítása érdekében javasoljuk, hogy minden üzemeltető fordítson kiemelt figyelmet a szolgáltatóval szemben fennálló kötelezettségei megfelelő teljesítésére. 

 

A teljes NAV közlemény megtekintéséhez kattintson ide!

Az A015 engedélyszámú pénztárgépek frissítése
2015-07-06

Kedves Partnerünk!

 

Az A015 engedélyszámú pénztárgépekhez a Tekinvest Kft elkészítette a V0009 verziójú szoftver, ami engedélyt kapott. A pénztárgép forgalmazónak rendelet szerint 90 napon belül a frissítést meg kell tennie!

 

A Tekinvest Holding Kft igazgatója, Temesfői Zsolt, felajánlást tett, hogy a meghibásodott A015-ös AEE egységeket a Tekinvest Kft 30 napig (2015.07.18 1700-ig leadott) függetlenül, hogy garanciális-e vagy sem, térítésmentesen javítja. A javítást a Tekinvest Kft 30 nap után is vállalja, de ezeket, hasonlóan CashCube AEE-khez, átalánytérítés ellenében fogja javítani. A megjavított AEE-k, addig, amíg nincs a V0009 publikálva, V0003 verzióval kerülnek vissza, ami adott esetben felvetheti egy újabb meghibásodás bekövetkeztét.

Szoftverfrissítés információk
2015-03-27

Kedves Partnerünk !

Hamarosan frissíteni fogjuk a Sam4s NR-300-as és NR-440-es pénztárgépek belső szoftvereit. Az új V0002-es verzió jelentősen növeli a készülékeink nyomtatási sebességét.

 

A telepítés menetéről két tájékoztató anyagot is készítettünk. Ide kattintva azoknak az NR-440-es pénztárgépeknek a frissítéséről találhatsz információkat, melyeket nyílt PLU üzemmódban, számítógéphez kötve használnak, ebben a pdf dokumentumban pedig a többi érintett készüléken végrehajtandó lépésekről olvashatsz.

 

Emellett egy videóban is bemutatjuk az új belső szoftver telepítését, melyet erre a linkre kattintva nézhetsz meg.

 

Kérjük, a frissítésről szóló információkat juttasd el azoknak az ügyfeleknek, akik a cégedtől vásárolták meg a Sam4s online pénztárgépeit! 

 

Abban az esetben pedig, ha egy új NR-300-as, vagy 440-es modellt helyezel üzembe, kérjük, ellenőrizd, hogy a megfelelő szoftververzió van –e rajta. Ha a készülék még az előző V0001-es verzióval üzemel, a megszemélyesítést követően hívj fel minket, mond el gép AP számát, és mi körülbelül két óra alatt gondoskodni fogunk a frissítésről!

 

(A pénztárgép szoftververzióját a következőképpen ellenőrizheted: PGM állásban (440) ill. Program módban (300) bejelentkezés után üsd be a "4" "KP/ENTER" "3" "KP/ENTER" "KP/ENTER" utasítás sorozatot. A szoftververzió ellenőrzésére, csak ideiglenesen van szükség.) 

 

Üdvözlettel:
Alt Cash Kft.

Engedélyt kapott az NR-270 Online New pénztárgép
2015-03-27

A Sam4s pénztárgépek utolsó engedélyezési eljárása is lezárult. 

Sam4S NR-270 Online New Pénztárgép

 

Ma délelőtt A172-es számon engedélyezte az NR-270 online New típusú pénztárgép forgalmazását az MKEH metrológiai hatósága.

A 270-es a többi pénztárgéphez hasonlóan alkalmas az üzletek forgalmát bemutató részletes jelentések elkészítésére, a NAV-nak elküldött adatait pedig egy USB kulcsra mentve akár a számítógépükön is ellenőrizhetik a felhasználók.

A pénztárgép a magyar ABC karaktereit megjeleníteni képes, alfanumerikus kijelzőkkel van felszerelve, melyeken akár reklámok, vagy a kezelést segítő üzenetek is futtathatóak. Könnyen olvasható nyugtáit nagy sebességgel készíti el, a tekercsek egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek benne. 

A készüléket akár harminc eladó is használhatja saját azonosítóval. A nagyobb méretű modelljeink közé tartozik, logikus billentyűzetkiosztása megkönnyíti a kezelését. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik idegenkednek a számológép méretű, és azokhoz hasonló megjelenésű kasszáktól, de bármilyen kereskedés, így a jelentős forgalmú üzletek számára is jó választás lehet.

 

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítési hírek
2015-03-04

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítési hírek

 

Jelenlegi ütemterv szerint az utolsó frissítési nap 2015. március 11. lesz.

 

A frissítési napok alól kivétel a péntek és a hétvége - ezeken a napokon csak akkor kéri a gép a frissítés, ha az eredeti frissítési napot elmulasztották, pl. azóta nem használták a pénztárgépet, stb. 

 

A frissítések letöltése, telepítési dátumot megelőző 3-6 nappal történik.

Alt Cash Kft.
2015-03-04

Kedves Partnerünk !

Forgalmazási engedélyt kaptunk a Sam4s NR-240 Online New típusú pénztárgépre A171-es számon. A készülék az ER-230-as utódja és egy ahhoz hasonlóan gyors és felhasználóbarát modell, ami számítógépekhez kötve akár kereskedelmi rendszerek részeként is használható. A legújabb engedélyezett pénztárgépünkről további információkat találhatsz ebben a bejegyzésben.  

 

Az MKEH Metrológiai Hatósága a 240-es engedély kiadása mellett a Sam4s pénztárgépek első szoftverfrissítését is jóváhagyta. Ennek telepítése akár másfél- kétszeresére is növelheti a nyomtatás sebességét az NR-300-as és NR-440-es modelleken. A V0002-es szoftververzióról itt írunk részletesen.

Üdvözlettel:
Alt Cash Kft.

Prior Cash Kft. Tájékoztató Garanciális hibák
2015-03-04

A Prior Cash Kft. által forgalmazott Novatek-N típusú online pénztárgépeknél esetenként előforduló AEE egység meghibásodása miatt több ízben írásbeli felszólító levelet küldtünk az AEE egységet gyártó Tekinvest Holding Kft. (székhely: 1124 Budapest, Csörsz utca 43., képviseli: Temesfői Zsolt ügyvezető) („Tekinvest”) részére, hogy ügyfeleink érdekében haladéktalanul kezdje meg a hibás AEE egységek kijavítását, illetve kicserélését, de ennek a Tekinvest nem tett eleget. Az utóbbi hetekben az ügy odáig fajult, hogy a Tekinvest már a szavatossági igénnyel érintett AEE egységek átvételét is megtagadta.

 

Társaságunk a Tekinvest által kért jelentési és egyéb kötelezettségeit maradéktalanul teljesítette és kísérletet tett egy olyan megállapodás megkötésére, ami megfelelő garanciákkal biztosítja ügyfeleink számára, hogy az AEE egységekkel kapcsolatos szavatossági igények zökkenőmentesen és megfelelő határidőben legyenek elintézve, azonban a Tekinvest nem kíván Társaságunkkal megállapodást kötni és nem reagált az általunk megadott határidőn belül a szavatossági igények teljesítésére felhívó legutolsó felszólító levelünkre sem.

 

A fenti szorult helyzet ellenére Társaságunk minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a szavatossági problémával érintett ügyfeleink számára megfelelő megoldást tudjunk kínálni a szavatossági igények orvoslása érdekében.

 

Ennek eredményeként örömmel értesítjük a szavatossági problémákkal érintett ügyfeleinket, hogy a Novatek típusú gépek AEE egységeinek szavatossági problémáinak megoldásáig a hibás AEE egységgel rendelkező gépeket a jótállási időn belül térítés mentesen vadonatúj pénztárgépekre cseréljük, melyhez 1 éves új garanciát is biztosítottunk. Az új gépek társaságunk kapacitásának függvényében vehetőek át átvételi elismervény és a megfelelő jogi nyilatkozatok aláírását követően, melynek ütemezéséről írásban értesítjük az érintett ügyfeleinket. Ettől függetlenül Társaságunk fenntartja a jogát arra, hogy az érintett ügyfeleink részére egyéb megfelelő megoldásokat is kidolgozzon a szavatossági igények hatékony elintézése érdekében.

 

Egyúttal határozottan cáfolni kívánjuk a Társaságunk konkurensei által terjesztett azon rosszindulatú pletykákat, hogy Társaságunk nem kíván helyt állni a szavatossági kötelezettségeiért, mivel a fenti megoldással Társaságunk igen jelentős többlet költségeket vállal annak érdekében, hogy az érintett ügyfelek elégedettek legyenek.

 

A szavatossági igénnyel érintett partnereink szíves elnézését kérjük amiatt, hogy a Tekinvest által megtagadott szavatossági kötelezettségek okán nem tudtuk az elvárható határidőn belül rendezni egyes partnereink szavatossági igényeit. Egyúttal kifejezzük azon határozott szándékunkat, hogy Társaságunk a jövőben sokkal körültekintőbben fogja megválogatni szerződéses partnereit és maximálisan törekszik a szavatossági igények hatékony elintézésére.

 

Biztosítjuk a szavatossági igénnyel érintett ügyfeleinket, hogy az új típusú pénztárgépeknél nem fordulnak elő az AEE egységgel kapcsolatban esetenként tapasztalt korábbi problémák és őszintén reméljük, hogy mindenki maximálisan elégedett lesz az új pénztárgépekkel.

Megjelenítve 50 -től 56 -ig (összesen 143 találatból) Talált oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Megújult funkciók

Üdvözöljük weboldalunkon!

Reméljük oldalunkon megtalálja az Ön számára keresett információt.


Éves kötelező pénztárgép kiolvasás

Ne feledje pénztárgépén elvégeztetni az éves adómemória kiolvasását!

Naptár
2018. december
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.