További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek

Ezúton értesítjük, hogy a 2018. 05.27-én életbe lépő, Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) miatt cégünk is felülvizsgálta adatkezelési politikáját és az új szabályoknak megfelelően, frissítettük az adatkezelési szabályzatunkat és cookie kezelési eljárásunkat, melyeket a mellékelt PDF-ben talál: Adatkezelési tájékoztató.pdf

Engedélyt kapott az NR-270 Online New pénztárgép
2015-03-27

A Sam4s pénztárgépek utolsó engedélyezési eljárása is lezárult. 

Sam4S NR-270 Online New Pénztárgép

 

Ma délelõtt A172-es számon engedélyezte az NR-270 online New típusú pénztárgép forgalmazását az MKEH metrológiai hatósága.

A 270-es a többi pénztárgéphez hasonlóan alkalmas az üzletek forgalmát bemutató részletes jelentések elkészítésére, a NAV-nak elküldött adatait pedig egy USB kulcsra mentve akár a számítógépükön is ellenõrizhetik a felhasználók.

A pénztárgép a magyar ABC karaktereit megjeleníteni képes, alfanumerikus kijelzõkkel van felszerelve, melyeken akár reklámok, vagy a kezelést segítõ üzenetek is futtathatóak. Könnyen olvasható nyugtáit nagy sebességgel készíti el, a tekercsek egyszerûen, néhány mozdulattal cserélhetõek benne. 

A készüléket akár harminc eladó is használhatja saját azonosítóval. A nagyobb méretû modelljeink közé tartozik, logikus billentyûzetkiosztása megkönnyíti a kezelését. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik idegenkednek a számológép méretû, és azokhoz hasonló megjelenésû kasszáktól, de bármilyen kereskedés, így a jelentõs forgalmú üzletek számára is jó választás lehet.

 

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítési hírek
2015-03-04

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítési hírek

 

Jelenlegi ütemterv szerint az utolsó frissítési nap 2015. március 11. lesz.

 

A frissítési napok alól kivétel a péntek és a hétvége - ezeken a napokon csak akkor kéri a gép a frissítés, ha az eredeti frissítési napot elmulasztották, pl. azóta nem használták a pénztárgépet, stb. 

 

A frissítések letöltése, telepítési dátumot megelõzõ 3-6 nappal történik.

Alt Cash Kft.
2015-03-04

Kedves Partnerünk !

Forgalmazási engedélyt kaptunk a Sam4s NR-240 Online New típusú pénztárgépre A171-es számon. A készülék az ER-230-as utódja és egy ahhoz hasonlóan gyors és felhasználóbarát modell, ami számítógépekhez kötve akár kereskedelmi rendszerek részeként is használható. A legújabb engedélyezett pénztárgépünkrõl további információkat találhatsz ebben a bejegyzésben.  

 

Az MKEH Metrológiai Hatósága a 240-es engedély kiadása mellett a Sam4s pénztárgépek elsõ szoftverfrissítését is jóváhagyta. Ennek telepítése akár másfél- kétszeresére is növelheti a nyomtatás sebességét az NR-300-as és NR-440-es modelleken. A V0002-es szoftververzióról itt írunk részletesen.

Üdvözlettel:
Alt Cash Kft.

Prior Cash Kft. Tájékoztató Garanciális hibák
2015-03-04

A Prior Cash Kft. által forgalmazott Novatek-N típusú online pénztárgépeknél esetenként elõforduló AEE egység meghibásodása miatt több ízben írásbeli felszólító levelet küldtünk az AEE egységet gyártó Tekinvest Holding Kft. (székhely: 1124 Budapest, Csörsz utca 43., képviseli: Temesfõi Zsolt ügyvezetõ) („Tekinvest”) részére, hogy ügyfeleink érdekében haladéktalanul kezdje meg a hibás AEE egységek kijavítását, illetve kicserélését, de ennek a Tekinvest nem tett eleget. Az utóbbi hetekben az ügy odáig fajult, hogy a Tekinvest már a szavatossági igénnyel érintett AEE egységek átvételét is megtagadta.

 

Társaságunk a Tekinvest által kért jelentési és egyéb kötelezettségeit maradéktalanul teljesítette és kísérletet tett egy olyan megállapodás megkötésére, ami megfelelõ garanciákkal biztosítja ügyfeleink számára, hogy az AEE egységekkel kapcsolatos szavatossági igények zökkenõmentesen és megfelelõ határidõben legyenek elintézve, azonban a Tekinvest nem kíván Társaságunkkal megállapodást kötni és nem reagált az általunk megadott határidõn belül a szavatossági igények teljesítésére felhívó legutolsó felszólító levelünkre sem.

 

A fenti szorult helyzet ellenére Társaságunk minden tõle telhetõt megtett azért, hogy a szavatossági problémával érintett ügyfeleink számára megfelelõ megoldást tudjunk kínálni a szavatossági igények orvoslása érdekében.

 

Ennek eredményeként örömmel értesítjük a szavatossági problémákkal érintett ügyfeleinket, hogy a Novatek típusú gépek AEE egységeinek szavatossági problémáinak megoldásáig a hibás AEE egységgel rendelkezõ gépeket a jótállási idõn belül térítés mentesen vadonatúj pénztárgépekre cseréljük, melyhez 1 éves új garanciát is biztosítottunk. Az új gépek társaságunk kapacitásának függvényében vehetõek át átvételi elismervény és a megfelelõ jogi nyilatkozatok aláírását követõen, melynek ütemezésérõl írásban értesítjük az érintett ügyfeleinket. Ettõl függetlenül Társaságunk fenntartja a jogát arra, hogy az érintett ügyfeleink részére egyéb megfelelõ megoldásokat is kidolgozzon a szavatossági igények hatékony elintézése érdekében.

 

Egyúttal határozottan cáfolni kívánjuk a Társaságunk konkurensei által terjesztett azon rosszindulatú pletykákat, hogy Társaságunk nem kíván helyt állni a szavatossági kötelezettségeiért, mivel a fenti megoldással Társaságunk igen jelentõs többlet költségeket vállal annak érdekében, hogy az érintett ügyfelek elégedettek legyenek.

 

A szavatossági igénnyel érintett partnereink szíves elnézését kérjük amiatt, hogy a Tekinvest által megtagadott szavatossági kötelezettségek okán nem tudtuk az elvárható határidõn belül rendezni egyes partnereink szavatossági igényeit. Egyúttal kifejezzük azon határozott szándékunkat, hogy Társaságunk a jövõben sokkal körültekintõbben fogja megválogatni szerzõdéses partnereit és maximálisan törekszik a szavatossági igények hatékony elintézésére.

 

Biztosítjuk a szavatossági igénnyel érintett ügyfeleinket, hogy az új típusú pénztárgépeknél nem fordulnak elõ az AEE egységgel kapcsolatban esetenként tapasztalt korábbi problémák és õszintén reméljük, hogy mindenki maximálisan elégedett lesz az új pénztárgépekkel.

Euro-150TE Flexy - V0004 következõ frissítés - hétfõ
2015-02-19

Tájékoztatunk Önöket, hogy a következõ frissítés telepítési dátum 2015. február 23., hétfõ lesz.

 

A pénztárgépek Napi záráskor, ezt az "ÚJ FW ELÉRHETÕ 2015.02.23" felirattal jelzik. Ilyenkor ST RÉSZÖSSZEG billentyûvel tovább lehet lépni a Napi zárás kinyomtatásához.

 

Fenti dátum elõtti napon, a felirat megjelenését követõen, TÖRLÉS billentyûvel visszalépve ki lehet nyomtatni egyéb jelentéseket és zárásokat, majd azt követõen elvégezni a Napi zárás NAPI és HAVI formátumát.

Euro-150TE Flexy - V0004 frissítés HIBA
2015-02-19

Tájékoztatunk Önöket, hogy az Euro-150TE Flexy pénztárgépekre indított frissítés kiküldések során rendszer hiba lépett fel, melynek elhárítása megtörtént.

 

A fentiekbõl adódóan az összes olyan gépre újraindították a frissítés kiküldését, ahol megszakadt a V0004 FW letöltés.

Euro-150TE Flexy v0004 FW szoftverfrissítés
2015-02-20

 

Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén (kattinston a képre a video lejátszásához)

 

Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén

 

 

Tekintse meg az Euro-150TE Flexy pénztárgép V0004 FW verziójával kapcsolatos forgalmazói tájékoztatás (pdf formátum)

Megjelentve 57 -tl 63 -ig (sszesen 147 tallatbl) Tallt oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Megújult funkciók

Üdvözöljük weboldalunkon!

Reméljük oldalunkon megtalálja az Ön számára keresett információt.


Rendelhetõ NAV Engedélyes Online Pénztárgép!

Ismerje meg az elsõ Laurel Smart Kasszát, amely alkalmas a NAV-bekötés követelményeinek teljesítésére!
Tovább

Naptár

2020. január
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértõ csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelõk igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tûzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.