További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek

BOLT kiskereskedelmi értékesítési rendszer
Rövid ismertető:
A BOLT kiskereskedelmi értékesítési rendszer az önkiszolgáló rendszerû kis- és nagykereskedelmi értékesítést végzõ kereskedelmi egységek számára nyújt ideális megoldást, akár minimál kiépítésben –mindenbõl 1-, akár helyi hálózatban.
A BOLT szoftver valamint a hozzá csatlakoztatható eszközök, PC-(k), pénztárgép(ek), mérleg(ek), vonalkódolvasó(k) nyomtató(k), révén az Ön komplex kereskedelmi rendszere lehet, amennyiben az Ön célja a gyors értékesítés és precíz elszámoltatás.
A rendszer a megbízhatóság érdekében világmárkák felhasználásával került kialakításra, a költséghatékonyság szempontjának maximális figyelembevételével.
A program nagy segítséget nyújt Önnek az üzlet napi adminisztrációs feladatainak ellátása során. Minden bevételezett és eladott termék, fizetett összeg, stb. rögzítésre kerül, ezáltal ellenõrizhetõvé, áttekinthetõvé válik az egész üzlet ügyvitele.
Sam4s 420M vendéglátós pénztárgép rendszer
Rövid ismertető:
A képen látható konfiguráció részegységei:
Hardver elemek:
1db Sam4s ER-420M pénztárgép
1db Bixolon/Samsung SRP-350 számla nyomtató
1db Bixolon/Samsung STP-103DKG konyhai/bár nyomtató
1 db Zebex Z-3051 lézer vonalkódolvasó
ECR Controll pénztárgépvezérlõ rendszer
Rövid ismertető:
Az ECR Controll program a számítógépen elkészített értékesítések a pénztárgépnek továbbítja.

Egyszerû PC oldali vezérlési lehetõségeivel Windows XP/Vista operációs rendszer alatt, biztosítja a felhasználói programok részére a pénztárgép elérhetõségét.
ShopServer pénztárgép kiszolgáló rendszer
Rövid ismertető:
A pénztárgépen készített nyugták ShopServer program segítségével a számítógépen is tárolására kerülnek. Ezzel a programmal követhetõ a készletfogyás, valamint a számítógépen rögzített árak továbbíthatók a pénztárgépnek.

Az értékesítés a pénztárgépen történik, vonalkódolvasó vagy PLU segítségével.
EpPos értékesitési felület
Rövid ismertető:
Az EnterPrice 1-es sorozatban található ShopClient kiváltására készült az EpPos értékesítési felület. Az EpPos biztosítja a ShopClient összes funkcionalitását és még annál jóval többet is: az eladási felület teljes konfigurálhatósága, minden egyes nyomógomb és funkcionalitás szabad áthelyezhetõsége és testre szabhatósága, akár 15 kosaras üzemmód, új hardverek ( pl. mérlegek ) közvetlen csatlakoztatása és még sok más újdonság.
EnterPrice ügyviteli rendszer
Rövid ismertető:
Az EnterPrice ügyviteli rendszer több éves fejlesztés és a felhasználói tapasztalatok folyamatos alkalmazása eredményeképpen napjainkra teljes körû és rugalmas, a felhasználó igényeihez nagymértékben alkalmazható kereskedelmi-ügyviteli rendszerré fejlõdött.
Megjelentve 1 -tl 6 -ig (sszesen 6 tallatbl)

TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Éves kötelezõ pénztárgép kiolvasás

Ne feledje pénztárgépén elvégeztetni az éves adómemória kiolvasását!


Euro-150TE Flexy v0004 FW szoftverfrissítés

A Flexy pénztárgépe a napokban újra frissíteni fogja a szoftverét!
Tovább

Naptár

2020. január
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértõ csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelõk igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tûzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.