További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek
BOLT kiskereskedelmi értékesítési rendszer
Rövid ismertető:
A BOLT kiskereskedelmi értékesítési rendszer az önkiszolgáló rendszerű kis- és nagykereskedelmi értékesítést végző kereskedelmi egységek számára nyújt ideális megoldást, akár minimál kiépítésben –mindenből 1-, akár helyi hálózatban.
A BOLT szoftver valamint a hozzá csatlakoztatható eszközök, PC-(k), pénztárgép(ek), mérleg(ek), vonalkódolvasó(k) nyomtató(k), révén az Ön komplex kereskedelmi rendszere lehet, amennyiben az Ön célja a gyors értékesítés és precíz elszámoltatás.
A rendszer a megbízhatóság érdekében világmárkák felhasználásával került kialakításra, a költséghatékonyság szempontjának maximális figyelembevételével.
A program nagy segítséget nyújt Önnek az üzlet napi adminisztrációs feladatainak ellátása során. Minden bevételezett és eladott termék, fizetett összeg, stb. rögzítésre kerül, ezáltal ellenőrizhetővé, áttekinthetővé válik az egész üzlet ügyvitele.
Sam4s 420M vendéglátós pénztárgép rendszer
Rövid ismertető:
A képen látható konfiguráció részegységei:
Hardver elemek:
1db Sam4s ER-420M pénztárgép
1db Bixolon/Samsung SRP-350 számla nyomtató
1db Bixolon/Samsung STP-103DKG konyhai/bár nyomtató
1 db Zebex Z-3051 lézer vonalkódolvasó
ECR Controll pénztárgépvezérlő rendszer
Rövid ismertető:
Az ECR Controll program a számítógépen elkészített értékesítések a pénztárgépnek továbbítja.

Egyszerű PC oldali vezérlési lehetőségeivel Windows XP/Vista operációs rendszer alatt, biztosítja a felhasználói programok részére a pénztárgép elérhetőségét.
ShopServer pénztárgép kiszolgáló rendszer
Rövid ismertető:
A pénztárgépen készített nyugták ShopServer program segítségével a számítógépen is tárolására kerülnek. Ezzel a programmal követhető a készletfogyás, valamint a számítógépen rögzített árak továbbíthatók a pénztárgépnek.

Az értékesítés a pénztárgépen történik, vonalkódolvasó vagy PLU segítségével.
EpPos értékesitési felület
Rövid ismertető:
Az EnterPrice 1-es sorozatban található ShopClient kiváltására készült az EpPos értékesítési felület. Az EpPos biztosítja a ShopClient összes funkcionalitását és még annál jóval többet is: az eladási felület teljes konfigurálhatósága, minden egyes nyomógomb és funkcionalitás szabad áthelyezhetősége és testre szabhatósága, akár 15 kosaras üzemmód, új hardverek ( pl. mérlegek ) közvetlen csatlakoztatása és még sok más újdonság.
EnterPrice ügyviteli rendszer
Rövid ismertető:
Az EnterPrice ügyviteli rendszer több éves fejlesztés és a felhasználói tapasztalatok folyamatos alkalmazása eredményeképpen napjainkra teljes körű és rugalmas, a felhasználó igényeihez nagymértékben alkalmazható kereskedelmi-ügyviteli rendszerré fejlődött.
Megjelenítve 1 -től 6 -ig (összesen 6 találatból)
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
OPTIMA pénztárgép szoftver frissítése v003

Elkészült az első OPTIMA pénztárgép első szoftver frissítése, ami rendhagyó módon a V0003 verzió lett.
Tovább


Nyugtaadás vásárokon, fesztiválokon, alkalmi rende

A nyári időszakban sok kereskedő és vendéglős kitelepül alkalmi rendezvényekre, sőt van, aki kifejezetten csak ilyen keretek között működik, értékesít. A számla- vagy nyugtaadás ilyenkor is kötelező. Az online pénztárgép kötelező használata ezen alkalmi rendezvényeken, vásárokon a tevékenység statisztikai besorolásának függvénye. Ezzel kapcsolatban néhány fontos szabályra hívjuk fel a figyelmet.
Tovább

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki. Kérésére adatait töröljük adatbázisunkból.

Naptár
2018. február
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.