További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek
CashCube Pro
CashCube Pro Rövid ismertető:
Engedélyszám: A130

Megbízhatóan használható nagy forgalmú üzletekben (1000-1500 nyugta/nap átlagban), ahol számít a modern desig a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver és a számlaadás.
SAM4S NR-440 New
SAM4S NR-440 New Rövid ismertető:
Engedélyszám: A155

Az NR-440 a Sam4s egyik legfejlettebb pénztárgépe. A fokozott igénybevétel mellett is megbízhatóan működő készüléket a koreai gyártó nagy forgalmú üzletek számára tervezte, de minden olyan kereskedelmi vállalkozás számára jó választás lehet, ahol fontos a vevők kiszolgálásának magas színvonala és az áruforgalom átláthatósága.
Micra Jota M
Micra Jota M Rövid ismertető:
Engedélyszám: A008

Masszív ház, kényelmes billentyűzet, könnyedén leolvasható grafikus kijelző jellemzik, további készülékek könnyedén csatlakoztathatók. Hosszú, gazdaságos 80 méteres pénztárgépszalag, jól olvasható számla (57 mm). Az easy load rendszernek köszönhetően (betöltés, lezárás, nyomtatás) pillanatok alatt kicserélhető a papírtekercs. Számos különböző jelentések közül lehet választani.
MICRA JOTA S
MICRA JOTA S Rövid ismertető:
Engedélyszám: A159

Alfanumerikus, programozható billentyűzet."Változó ár" opció a kiválasztott termékekhez.
Kedvezmények kiszolgálása.
A számla lezárása előtt a tételek átnézhetők, javíthatók vagy törölhetők.
Csatolt eladás azokhoz a termékekhez, melyeket együtt szokás eladni (ital+göngyöleg).
Egyszerre több mérleg kiszolgálása (a különböző pultok esetében).
Visszaváltható göngyölegek eladása és visszavétele.
Micra Sento M
Micra Sento M Rövid ismertető:
Engedélyszám: A002

A SENTO kis és közepes kereskedelmi vagy szolgáltató vállalkozásoknak dedikált rendkívül modern pénztárgép, mely rendelkezik a számlák elektronikus hordozóra (SD kártya) történő másolását támogató funkcióval. A kicsi, praktikus pénztárgép olyan fejlett technológiát és funkcionalitást rejt magában, melyekkel eddig csak a nagy rendszerpénztárak rendelkeztek. Mindez alaposan letesztelt, kiváló minőségű alegységekkel párosul. A kategóriáját tekintve rendkívül nagy áruadatbázisnak, az árucikkek precíz megnevezésének, a számítógéppel való online kommunikációnak valamint a számos kommunikációs portnak (többek között RS232 és USB portok, akár hostként is) köszönhetően akár közepes kereskedelmi egységekben is páratlanul fejlett eladási rendszert hozhatunk létre.
OPTIMA QMP-50
OPTIMA QMP-50 Rövid ismertető:
Engedélyszám: A109

- Könnyen kezelhető, nagyméretű gombok
- Egyszerű papírbefűzés, gyors nyomtatás
- Nagyméretű kijelző, háttérvilágítással
- Kasszafiók, vonalkódolvasó kezelése
MICRA MINI M
MICRA MINI M Rövid ismertető:
Engedélyszám: A006

A Micra Mini egy kicsi és nagyon könnyen kezelhető pénztárgép, mely főként szolgáltatók és kis kereskedelmi egységek számára ajánlott.
Megjelenítve 1 -től 7 -ig (összesen 20 találatból) Talált oldalak: 1 2 3
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Online pénztárgép

Tekintse meg a rendelhető Online pénztárgépek listáját
Tovább


Online Pénztárgépek

Érdeklődjön a 0656-425-445-ös telefonszámon!

Naptár
2018. december
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.