További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek

CashCube Pro
CashCube Pro Rövid ismertető:
Engedélyszám: A130

Megbízhatóan használható nagy forgalmú üzletekben (1000-1500 nyugta/nap átlagban), ahol számít a modern desig a nagy tudás a megvilágítható kijelzõ, a könnyû és gyors papírtekercs csere, és a kerekítõs euró-szabványú szoftver és a számlaadás.
SAM4S NR-440 New
SAM4S NR-440 New Rövid ismertető:
Engedélyszám: A155

Az NR-440 a Sam4s egyik legfejlettebb pénztárgépe. A fokozott igénybevétel mellett is megbízhatóan mûködõ készüléket a koreai gyártó nagy forgalmú üzletek számára tervezte, de minden olyan kereskedelmi vállalkozás számára jó választás lehet, ahol fontos a vevõk kiszolgálásának magas színvonala és az áruforgalom átláthatósága.
Micra Jota M
Micra Jota M Rövid ismertető:
Engedélyszám: A008

Masszív ház, kényelmes billentyûzet, könnyedén leolvasható grafikus kijelzõ jellemzik, további készülékek könnyedén csatlakoztathatók. Hosszú, gazdaságos 80 méteres pénztárgépszalag, jól olvasható számla (57 mm). Az easy load rendszernek köszönhetõen (betöltés, lezárás, nyomtatás) pillanatok alatt kicserélhetõ a papírtekercs. Számos különbözõ jelentések közül lehet választani.
MICRA JOTA S
MICRA JOTA S Rövid ismertető:
Engedélyszám: A159

Alfanumerikus, programozható billentyûzet."Változó ár" opció a kiválasztott termékekhez.
Kedvezmények kiszolgálása.
A számla lezárása elõtt a tételek átnézhetõk, javíthatók vagy törölhetõk.
Csatolt eladás azokhoz a termékekhez, melyeket együtt szokás eladni (ital+göngyöleg).
Egyszerre több mérleg kiszolgálása (a különbözõ pultok esetében).
Visszaváltható göngyölegek eladása és visszavétele.
Micra Sento M
Micra Sento M Rövid ismertető:
Engedélyszám: A002

A SENTO kis és közepes kereskedelmi vagy szolgáltató vállalkozásoknak dedikált rendkívül modern pénztárgép, mely rendelkezik a számlák elektronikus hordozóra (SD kártya) történõ másolását támogató funkcióval. A kicsi, praktikus pénztárgép olyan fejlett technológiát és funkcionalitást rejt magában, melyekkel eddig csak a nagy rendszerpénztárak rendelkeztek. Mindez alaposan letesztelt, kiváló minõségû alegységekkel párosul. A kategóriáját tekintve rendkívül nagy áruadatbázisnak, az árucikkek precíz megnevezésének, a számítógéppel való online kommunikációnak valamint a számos kommunikációs portnak (többek között RS232 és USB portok, akár hostként is) köszönhetõen akár közepes kereskedelmi egységekben is páratlanul fejlett eladási rendszert hozhatunk létre.
MICRA MINI M
MICRA MINI M Rövid ismertető:
Engedélyszám: A006

A Micra Mini egy kicsi és nagyon könnyen kezelhetõ pénztárgép, mely fõként szolgáltatók és kis kereskedelmi egységek számára ajánlott.
Micra Sento M Light
Micra Sento M Light Rövid ismertető:
Engedélyszám: A002

- Vonalkódos értékesítés, 16 000 PLU.
- PC, mint kiterjesztett cikktörzs memória használata.
- Korlátlan PLU kezelése PC -vel.
- Vonalkódolvasó, mérleg, bankkártya olvasó,
aktív pénztárgép fiók csatlakoztatási lehetõség
- Akkumulátoros mûködés (800 nyugta)
Megjelentve 1 -tl 7 -ig (sszesen 16 tallatbl) Tallt oldalak: 1 2 3

TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Online Pénztárgépek

Érdeklõdjön a 0656-425-445-ös telefonszámon!


Használható a régi pénztárgép

Aki 2013. szeptember 3-ig megigényelte a NAV-tól az üzembe helyezési kódot, az használhatja „régi” típusú nem online pénztárgépét azzal a feltétellel, hogy 2013. október 1-tõl rendelkeznie kell az elõírásoknak megfelelõ új online típusú pénztárgép beszerzésére vonatkozó szerzõdéssel vagy a pénztárgép forgalmazója által visszaigazolt megrendeléssel.
Tovább

Naptár

2020. január
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértõ csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelõk igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tûzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.