További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek

OPTIMA pénztárgép szoftver frissítése v003

 FONTOS: A frissítés automatikus művelet lesz, a felhasználótól nem igényel beavatkozást, amikor a kijelzőn megjelenik az erre felhívó üzenet.Készült egy rövid videó is a szoftver frissítés menetéről. A videón pontosan látható, hogy hogyan zajlik egy frissítés az OPTIMA gépeken.A képre kattintva tekintse meg a videót:Az OPTIMA QMP50 Online pénztárgép szoftverfrissítése


Euro-150TE Flexy v0004 FW szoftverfrissítés

 Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén (kattinston a képre a video lejátszásához)Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén Tekintse meg az Euro-150TE Flexy pénztárgép V0004 FW verziójával kapcsolatos forgalmazói tájékoztatás (pdf formátum)


A pénztárgép meghibásodása, áramszünet esetén mit tegyek?

24/1995. (XI. 22.) PM rendelet5. §

 A pénztárgép meghibásodása, áramszünet esetén, vagy ha a pénztárgépet az adóhatóság vizsgálat céljából bevonta, a nyugtaadási kötelezettséget kézi úton előállított nyugtával kell teljesíteni. Ha a használó pénztárgép, illetve taxaméter alkalmazására kötelezett, a meghibásodást haladéktalanul a javításra engedéllyel rendelkező szerviznek be kell jelentenie, és kérnie kell a javítást. A hiba bejelentését és annak időpontját a használó a pénztárgépnaplóban, a szerviz nyilvántartásban rögzíteni köteles. Ennek hiányában az adóköteles tevékenység nem folytatható. Taxaméter meghibásodása esetén a megkezdett fuvaron kívül további fuvar nem teljesíthető.

Mi a teendőm, ha betelt a pénztárgép fekete doboza?

Ezt a pénztárgép megközelítőleg 50 zárással a betelés előtt jelzi. Ha betelik a feketeboboz, akkor a pénztárgép nem üzemel tovább.

Amennyiben a pénztárgépen van még forgalmazási engedély, akkor lehetőség van fekete doboz cserére, melyet szervizben végeznek.

Amennyiben nincs, úgy a pénztárgépet ki kell vonatni a forgalomból selejtezés címével.

Mi a teendőm, ha befejeztem a vállalkozásomat?

A pénztárgépet szervizzel le kell záratni, forgalmat kiolvasni, és forgalomból ki kell vonatni.

Használt vagy új pénztárgépet vásároljak?

Használt pénztárgép esetén új feketedobozzal kell, hogy induljon a pénztárgép a személyiségi jogok védelme miatt. Ezért a használt gépeknél az új fekete doboz jelentősen megemeli a pénztárgép árát.

Mit tegyek ha meghibásodást tapasztalok a pénztárgépen?

Mindenek előtt őrizze meg nyugalmát, majd mérje fel a hiba jelenséget. Ha a hiba jellege olyan melyet ki tud javítani (papírelakadás, hibás kezelési művelet), akkor ezt a pénztáros orvosolni tudja. Ha pedig olyan a hibajelleg, amit a pénztáros nem tud javítani, akkor a pénztárgépet áramtalanítsa, rögzítse a gépnaplóban a hibát, és forduljon szervizéhez.

Megjelenítve 1 -től 7 -ig (összesen 15 találatból) Talált oldalak: 1 2 3
TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Online pénztárgép

Tekintse meg a rendelhető Online pénztárgépek listáját
Tovább


Online Pénztárgépek

Érdeklődjön a 0656-425-445-ös telefonszámon!

Naptár
2018. december
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértő csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelők igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tűzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.