További oldalaink
Biztonságtechnikai rendszerek


OPTIMA pénztárgép szoftver frissítése v003

 FONTOS: A frissítés automatikus mûvelet lesz, a felhasználótól nem igényel beavatkozást, amikor a kijelzõn megjelenik az erre felhívó üzenet.Készült egy rövid videó is a szoftver frissítés menetérõl. A videón pontosan látható, hogy hogyan zajlik egy frissítés az OPTIMA gépeken.A képre kattintva tekintse meg a videót:Az OPTIMA QMP50 Online pénztárgép szoftverfrissítése


Euro-150TE Flexy v0004 FW szoftverfrissítés

 Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén (kattinston a képre a video lejátszásához)Euro-150TE Flexy - FW szoftverfrissítés, alapértelmezett beállítások esetén Tekintse meg az Euro-150TE Flexy pénztárgép V0004 FW verziójával kapcsolatos forgalmazói tájékoztatás (pdf formátum)


A pénztárgép meghibásodása, áramszünet esetén mit tegyek?

24/1995. (XI. 22.) PM rendelet5. §

 A pénztárgép meghibásodása, áramszünet esetén, vagy ha a pénztárgépet az adóhatóság vizsgálat céljából bevonta, a nyugtaadási kötelezettséget kézi úton elõállított nyugtával kell teljesíteni. Ha a használó pénztárgép, illetve taxaméter alkalmazására kötelezett, a meghibásodást haladéktalanul a javításra engedéllyel rendelkezõ szerviznek be kell jelentenie, és kérnie kell a javítást. A hiba bejelentését és annak idõpontját a használó a pénztárgépnaplóban, a szerviz nyilvántartásban rögzíteni köteles. Ennek hiányában az adóköteles tevékenység nem folytatható. Taxaméter meghibásodása esetén a megkezdett fuvaron kívül további fuvar nem teljesíthetõ.

Mi a teendõm, ha betelt a pénztárgép fekete doboza?

Ezt a pénztárgép megközelítõleg 50 zárással a betelés elõtt jelzi. Ha betelik a feketeboboz, akkor a pénztárgép nem üzemel tovább.

Amennyiben a pénztárgépen van még forgalmazási engedély, akkor lehetõség van fekete doboz cserére, melyet szervizben végeznek.

Amennyiben nincs, úgy a pénztárgépet ki kell vonatni a forgalomból selejtezés címével.

Mi a teendõm, ha befejeztem a vállalkozásomat?

A pénztárgépet szervizzel le kell záratni, forgalmat kiolvasni, és forgalomból ki kell vonatni.

Használt vagy új pénztárgépet vásároljak?

Használt pénztárgép esetén új feketedobozzal kell, hogy induljon a pénztárgép a személyiségi jogok védelme miatt. Ezért a használt gépeknél az új fekete doboz jelentõsen megemeli a pénztárgép árát.

Mit tegyek ha meghibásodást tapasztalok a pénztárgépen?

Mindenek elõtt õrizze meg nyugalmát, majd mérje fel a hiba jelenséget. Ha a hiba jellege olyan melyet ki tud javítani (papírelakadás, hibás kezelési mûvelet), akkor ezt a pénztáros orvosolni tudja. Ha pedig olyan a hibajelleg, amit a pénztáros nem tud javítani, akkor a pénztárgépet áramtalanítsa, rögzítse a gépnaplóban a hibát, és forduljon szervizéhez.

Megjelentve 1 -tl 7 -ig (sszesen 15 tallatbl) Tallt oldalak: 1 2 3

TeamViewer Letöltése
Hírek, események
Kötelezõ éves pénztárgép felülvizsgálat!

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az online pénztárgépre vonatkozó 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet szerint kötelezõ az éves felülvizsgálat, amirõl az üzemeltetõnek kell gondoskodnia! A felülvizsgálatot a pénztárgép üzembe helyezését, illetve legutóbbi éves szervizelését követõ egy éven belül kell elvégeztetnie!
Tovább


Online Pénztárgépek

Érdeklõdjön a 0656-425-445-ös telefonszámon!

Naptár

2020. január
h
k
sz
cs
p
sz
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Szervizpartner
A FIFO Irodatechnika Kft. lelkes és szakértõ csapattal, tapasztalattal, stabil piaci és pénzügyi háttéren nyugvó, infrastrukturálisan is megalapozott vállalkozásként kívánja a megrendelõk igényeit kielégíteni. Tekintse meg pénztárgép, mérleg, pénztárgép papírszalag, pénztárgép festékszalag, vírusírtó, tûzfal, vagyonvédelmi kamera, vagyonvédelmi termékeink kínálatát.